ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΙΔΡΥΤΗ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

Διανύουμε την 4η δεκαετία ίδρυσης και λειτουργίας του φροντιστηρίου.Sakis

Η ιστορική αυτή διαδρομή μας δίδαξε πολλά. Όταν ανοίξαμε το 1980 οι μέθοδοί μας και τα συστήματά μας θεωρήθηκαν τόσο πρωτότυπα και πρωτοποριακά για την εποχή που οι ίδιοι οι μαθητές και η τοπική κοινωνία μας οδήγησαν να το ονομάσουμε ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΕΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ 2001.

Όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε μία συνεχής αναζήτηση της εξέλιξης των μεθόδων, των τεχνικών και των αποτελεσματικότερων μέσων για την ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΊΑΣ.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι εμείς πρώτοι εισάγαμε ό,τι πρωτοποριακό και σύγχρονο πρόγραμμα εκπαίδευσης που εφαρμόζετο, καθώς και ό,τι σύγχρονο τεχνολογικό διδακτικό εργαλείο ανακαλύπτετο. Το 1988 πρώτοι στην πόλη μας είχαμε εισάγει την διδασκαλία χειρισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Όμως το πλέον πολύτιμο απόκτημά μας είναι η ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Αυτή μας δίδαξε τα περισσότερα. Μ’ αυτό το πολύτιμο απόκτημα θα συνεχίσουμε την 8η πενταετία μας.

Η μακρόχρονη αυτή ύπαρξή μας στην εκπαίδευση είναι Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

 

Με τη χρήση της ιστοσελίδας αποδέχεστε τα cookies που σκοπό έχουν στη σωστή λειτουργία της. Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα.