ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ 2001 – ΟΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

Το Σάββατο το βράδυ στην αίθουσα Θράκη του φροντιστηρίου 2001 – ΟΡΟΣΗΜΟ παρουσιάστηκε στους γονείς και τους μαθητές το νέο εκπαιδευτικό σύστημα με τις τρεις κατευθύνσεις της Γ΄ Λυκείου και τα 5 επιστημονικά πεδία με τις πανεπιστημιακές και στρατιωτικές σχολές που περιλαμβάνει το καθένα.

Με βάση αυτήν την πληροφόρηση στο 2ο μέρος παρουσιάστηκαν οι δύο ομάδες προσανατολισμού (πρώην κατευθύνσεις) της Β΄ Λυκείου που θα επιλέξει ο μαθητής ανάλογα με αυτό που θέλει να κάνει στην Γ΄ Λυκείου και τις προοπτικές που περιλαμβάνουν οι στόχοι του.

Τέλος παρουσιάστηκαν τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα που καλύπτουν τις απαιτήσεις και τις ανάγκες κάθε μαθητή.

Ακολούθησε ένας πολύ ενδιαφέρον διάλογος με μαθητές και γονείς με απαντήσεις στις απορίες στις διάφορες λεπτομέρειες του νέου συστήματος.

Η ενημέρωση θα επαναληφθεί τον άλλο μήνα για άλλους ενδιαφερόμενους μαθητές γονείς που μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 2531024049 καθημερινές 3 μ.μ. – 9 μ.μ. χωρίς καμία δέσμευση ή άλλη υποχρέωση.

http://www.xronos.gr/detail.php?ID=102107

Θα μας Βρείτε:

 

Με τη χρήση της ιστοσελίδας αποδέχεστε τα cookies που σκοπό έχουν στη σωστή λειτουργία της. Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα.