ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΟ ΟΡΟΣΗΜΟ

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΟ ΟΡΟΣΗΜΟ

            Οι μαθητές παρέδωσαν πάνω από 10.000 καπάκια που μάζευαν από τον Οκτώβρη, καθώς και χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την Διεύθυνση, τους καθηγητές και συμμαθητές τους για τον σύλλογο ΗΡΟΔΙΚΟ προκειμένου να αγοραστεί ένα αθλητικό αναπηρικό αμαξίδιο για κάποιον αθλητή του συλλόγου.

            Ο ιδρυτής του φροντιστηρίου κ. Λιπορδέζης μιλώντας στα παιδιά ξεκίνησε από το από το απόφθεγμα του ινδού φιλοσόφου Κνίσνα Μούρτι ότι «η Εκπαίδευση δεν έχει παρά μικρή μόνον σημασία αν δεν σου παρέχει μία ολοκληρωμένη άποψη για τη ζωή» και συνεχίζοντας είπε πως αυτή η ευκαιρία στην σημερινή μέρα είναι από τις λίγες που μας δίνεται να περάσουμε κάποια πανανθρώπινα μηνύματα στα παιδιά που θα τους είναι απαραίτητα εφόδια στο μέλλον για να έχουν υγιή συμπεριφορά στο κοινωνικό σύνολο που θα συμβάλλει στο χτίσιμο μιας υγιούς κοινωνίας με σωστούς ανθρώπους όπου ο εθελοντισμός, η αλληλεγγύη και η αγάπη θα αποκτήσουν το πραγματικό τους νόημα.

            Τα μαθηματικά με τις εξισώσεις, τη φυσική και τη Χημεία με τους τύπους μπορεί αργότερα να τα ξεχάσετε αλλά αυτά όχι.

            Οι γνώσεις είναι απαραίτητες για την εξέλιξη και την πρόοδο της ανθρωπότητας αλλά η ανθρωπιά είναι η πεμπτουσία της ύπαρξης της.

            Ακολούθησε φαγοπότι και ανταλλαγή ευχών μεταξύ μαθητών και καθηγητών.

            Ήταν ένα ωραίο happening.

            ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

100 1884

 100 1896

100 1901

100 1915

100 1921

100 1925

Θα μας Βρείτε:

 

Με τη χρήση της ιστοσελίδας αποδέχεστε τα cookies που σκοπό έχουν στη σωστή λειτουργία της. Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα.