5 ΒΑΣΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΤΟ 2001 – ΟΡΟΣΗΜΟ

1. ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια ταλαντούχοι καθηγητές πολύ καλά καταρτισμένοι, με την απαραίτητη εμπειρία, ορεξάτοι, νέοι, γεμάτοι ενθουσιασμό και ενέργεια, κοντά στα παιδιά. Το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας με τους παλιούς πολύ έμπειρους καθηγητές αποφέρει πολύτιμους καρπούς επιτυχίας από την προετοιμασία των μαθητών. Εφαρμόζουμε την αξιολόγηση των συνεργατών στα πρότυπα των φημισμένων κολλεγίων της Ευρώπης και Αμερικής.

2. ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Δίνουμε μεγάλη σημασία στο να πετύχουμε τα αποτελέσματά μας με σωστή ψυχολογική προετοιμασία των μαθητών μας. Μας ενδιαφέρουν ευτυχισμένα χαρούμενα παιδιά που χαίρονται το μάθημα, τη συνεργασία και το χώρο εκπαίδευσης. Ο χωρισμός των τμημάτων γίνεται επιμελώς και σύμφωνα με τις αρχές τις παιδαγωγικής.

3. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ

Οι τιμές μας είναι καθηλωμένες από το 2003 στα ίδια επίπεδα. Η φθηνότερη τιμή όμως δεν θα πρέπει να είναι το κύριο κριτήριο επιλογής του φροντιστηρίου αλλά το επίπεδο και η ποιότητα της εκπαίδευσης των μαθητών.

4. ΠΛΗΡΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

Λειτουργούμε από το 1980 και διαρκώς πρωτοπορούμε στην εφαρμογή εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Στο 2001 – ΟΡΟΣΗΜΟ δίνουμε την ΙΔΙΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑ στις ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ, τις ΘΕΤΙΚΕΣ και τις ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ επιστήμες. Έχουμε την πληρέστερη και πλέον ισχυρή υποστήριξη της προσπάθειας των μαθητών μας με δυναμικές εκδόσεις για τη θεωρία και επιλεγμένες ασκήσεις σε όλα τα μαθήματα. Η οργάνωση, η μέθοδος και ο προγραμματισμός του φροντιστηρίου μας είναι πλέον παροιμιώδης. Στο φροντιστήριό μας εκλείπουν οι λόγοι που ωθούν τους μαθητές από το φροντιστήριο στο ιδιαίτερο μάθημα διότι:

α)Υπάρχει συνεχής υποστήριξη από καθηγητές και εκτός μαθήματος. Αν κάποιος μαθητής, έχει αυξημένες υποχρεώσεις σε κάποιο μάθημα μπορεί να κάνει και επιπλέον ιδιαίτερο μάθημα χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

β) Ο διάλογος, η ευγενής άμιλλα και ο συναγωνισμός που καλλιεργείται έντεχνα στο τμήμα, ωθεί στην βελτίωση των επιδόσεων του μαθητή κάτι που δεν μπορεί να επιδιωχθεί στο ατομικό μάθημα.

γ)Οι 2 δοκιμαστικές εξεταστικές προσομοίωσης που γίνονται στο φροντιστήριο μαζί με τα υπόλοιπα τεστ και διαγωνίσματα, αποτελούν ένα ακόμη πλεονέκτημα έναντι του ιδιαίτερου μαθήματος για την αντιμετώπιση των εξετάσεων.

5. ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Στο φροντιστήριό μας συντελείται μια σφαιρική εκπαίδευση των μαθητών, με εκδηλώσεις σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού και ειδικά τεστ προσανατολισμού, διαδραστική εκπαίδευση με πειράματα. Η λειτουργία αυτή επιτυγχάνεται με τις σύγχρονες νέες εγκαταστάσεις μας σε μοντέρνες αίθουσες και εξοπλισμό, υποστηρίζοντας μία δυναμική και αποτελεσματική εκπαίδευση των μαθητών. Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην τάξη με Η/Υ και διαδραστικό πίνακα θ’ αποτελέσει στο άμεσο μέλλον τον νέο μοντέρνο τρόπο διδασκαλίας (smartclass).

Θα μας Βρείτε:

 

Με τη χρήση της ιστοσελίδας αποδέχεστε τα cookies που σκοπό έχουν στη σωστή λειτουργία της. Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα.